FAQ

FAQ

01.

WAT BIEDT KRACHTLAB?

PROFESSIONELE HULP IN EEN UNIEKE COMMUNITY

Persoonlijk, rauw en voor iedereen met de juiste mindset. Krachtlab is een sportschool voor iedereen die waarde hecht aan professionele aandacht op het gebied van (kracht) training en leefstijl. Jouw doel is altijd het uitgangspunt. Onze diensten zijn onderverdeeld in labels, je kiest een label die bij je past en gaat direct aan de slag met een uitgebreide intake procedure. We stellen je beginsituatie vast door de juiste vragen te stellen en te luisteren. Zodra je aan de slag gaat start jouw proces naar een fittere, sterkere en bewustere toekomst. 


02.

EEN TOP SPORTCULTUUR VOOR IEDEREEN

Een stapje hoger in specifieke begeleiding binnen de krachtsport of leefstijl-management. We maken je sterker, sneller en fitter op een verantwoorde en veilige manier. Onze coaches zijn gediplomeerd en ervaren in wetenschappelijk onderbouwde theorieën die ze dagelijks toepassen. Bij ons leer je sterker worden en zelfs een stapje hoger; Powerliften. Bij ons leer je een goede relatie opbouwen met voeding, stress en arbeid-rustverhouding. Bij ons leer je eerst efficient bewegen voordat je uberhaupt spieren gaat vermoeien. Wij zijn high end personal trainers, strength & conditioning coaches in de wedstrijd- en topsport, leefstijl coaches in jouw race naar een lager lichaamsgewicht en meer spiermassa. Wij zijn vakidioten met een enorme mindset en begeleiden je ook mentaal naar een bewustere toekomst. 


03.

BETAAL IK INSCHRIJFGELD OF ANDERE KOSTEN BIJ KRACHTLAB?

Ja, bij ons betaal je eenmalig administratiekosten ter hoogte van €20,-.


04.

BEN IK EEN JAAR OF LANGER GEBONDEN AAN HET LIDMAATSCHAP VAN KRACHTLAB?

VRIJHEID GEEFT VERTROUWEN

Nee, bij ons is een lidmaatschap 3 maanden bindend. Daarna maandelijks opzegbaar. Rondom de eerste dag van de maand schrijven wij de contributie af. Als jij denkt dat het ergens anders beter is, dan gunnen we je dat.  


05.

WAT ZIJN DE OPENINGSTIJDEN VAN KRACHTLAB?

ALL DAY EVERY DAY..

Krachtlab Mijnstreek
Maandag - vrijdag: 07.00 - 21.00
Zaterdag & zondag: 07.00 - 15.00


06.

IS ER ALTIJD BEGELEIDING OP DE VLOER?

Krachtlab is van mening dat directe begeleiding op de vloer het allerbelangrijkste is. Vanuit de intake procedure start je met een aantal coach-sessies waarin jouw programma wordt uitgelegd aan de hand van het goede voorbeeld en een aantal technische aandachtspunten. Elke 4-6 weken herhaalt deze coach-sessie zich. Uiteraard kan je ook kiezen voor een lichaamsmeting i.p.v. een technische sessie in de gym. De meesten prefereren hierin afwisseling. 


07.

IS KRACHTLAB SNEL EN GEMAKKELIJK TE BEREIKEN?

Krachtlab ligt redelijk centraal aan de aansluitende snelweg A2, en op ongeveer een 10minuten loopafstand van station Beek-Elsloo.

Er zijn gratis en voldoende parkeerplaatsen aanwezig.


08.

KAN IK ALS BEGINNENDE SPORTER OOK TERECHT BIJ KRACHTLAB?

ZEKER WETEN!

Krachtlab is er voor iedereen met de juiste mindset. Dus heb je een persoonlijk doel en wil je daar 100% voor gaan? Dan ben je bij ons aan het goede adres.


*

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

ALS JE NOG ADDITIONELE VRAGEN HEBT, OF LID WIL WORDEN?

Schuttersstraat 9
6181 AC Elsloo

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden:
Maandag - vrijdag: 07.00 - 21.00
Zaterdag & zondag: 07.00 - 15.00

Volg ons op social media!