Staat binnenkort hier jouw prestatieverhaal tussen? Neem contact op!

Van nul ervaring naar twee zilveren medailles

EMMA

Ik ben ruim 2 jaar geleden gestart met powerliften onder begeleiding van Krachtlab. Ik had 0 ervaring met de sport powerliften, maar al snel werd mij duidelijk dat ik deze sport wilde beoefenen. Samen met mijn coach Nicky heb ik dan ook mijn eerste wedstrijd gedraaid, dit was zo’n leuke ervaring dat er nog vele wedstrijden volgden.

Lichamelijke en psychische ondersteuning

KIM

"In iets negatiefs zit altijd wel iets positiefs💪🏻" het motto van strijder Kim! Wij zijn gegrepen door haar tomeloze inzet en energie en blij deze topper te mogen verwelkomen bij Krachtlab.

Strength en conditioning training

TIM

Onze trainee Tim Hogenhout aan het woord: 'Een trainingsprogramma doorlopen was voor mij een vorm van evolutie en een proces met vallen en opstaan. Er te gemakkelijk over denken maakte dit proces inefficiënt.'

FEM45 lessen

BIBI

Onze FEM45 trainee Bibi aan het woord: "Bijna 1 jaar sport ik met veel plezier bij Krachtlab, waar ik de FEM45 lessen volg. In de FEM45 lessen worden gevarieerde trainingen gegeven in een kleine groep. Er is hierdoor veel persoonlijke aandacht."

Ironman

ROGER

Het ging in eerste instantie om gewicht verlies. Maar dit doel werd in vier jaar omgezet in de magische woorden: You are an Ironman! Trainee bij Krachtlab, Roger Franssen, vertelt over zijn weg naar dit moment.

Rogers verhaal
NK Junioren RAW Powerliften

SHARON, EMMA & JORG

In het weekend van 22 en 23 juni presteerden Krachtlab atleten Sharon, Jorg en Emma uitermate goed op het NK Junioren RAW Powerliften in het Iron House Co. Utrecht.

Het verhaal van sharon, Emma & Jorg
The IPF World Championships

JOLIEN

Jolien startte als 15e op de ranglijst en is geëindigd als 10e (!) van de wereld tijdens haar debuut in de senioren klasse (-63 kg) @ the IPF World Championships in Zweden. Een schitterende prestatie!

Joliens verhaal
Uitdaging in sporten

ELINE

"Vroeger was sport voor mij pure ontspanning, maar sinds ik bij Krachtlab sport is het meer dan dat. Het is ook mezelf blijven uitdagen, fysiek en mentaal sterker te worden. Zaken die mij in mijn werk als arts ondersteunen": onze trainee Eline aan het woord. Trots op deze gemotiveerde trainee!

Eline's verhaal

Schuttersstraat 9
6181 AC Elsloo

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden:
Maandag - vrijdag: 07.00 - 21.00
Zaterdag & zondag: 07.00 - 15.00

Volg ons op social media!